dinsdag 11 februari 2014

Weer een lappendeken af!

Ein-de-lijk is de lappendeken voor Sophie klaar. Die van Noa was in oktober al klaar. Een extra deken is altijd fijn in de winter. Maar zou het nog erg koud gaan worden?
Ik wilde graag schaatsen en door de sneeuw wandelen. Maar nu ben ik zover dat de lente wel mag komen.
Dan wachten de warme dekens maar tot volgende winter. Misschien kunnen we ze dan echt gebruiken.
Noa slaapt al onder haar dekbed met daarbovenop de lappendeken. Maar eigenlijk is het niet nodig. Echt koud is het 's nachts niet, zelfs niet als het raam op een kier staat.
Dit is dan echt de laatste keer dat ik lappendeken met deze blokken maakte. Het was enorm veel werk, waar ik niet altijd zin in had. Maar nu het af is, ben ik enorm blij dat ik het heb gedaan. Hopelijk hebben Noa en Sophie er jaren plezier van.
Het labeltje kocht ik bij Action. Ik zag toevallig setjes liggen met 3 verschillende labeltjes en kon ze niet laten liggen.

7 opmerkingen:

 1. Wow, wat vrolijk en kleurrijk! Hopelijk wordt het dan toch nog een beetje koud deze winter, haha. Gezellig samen onder de deken! Die labels va Action zijn lek he?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. hihi, ik heb die labels ook gekocht....alhoewel ik er persoonlijk heb, met eigen naam, kon ik ze niet laten liggen, gelijk zoveel spullekes van action...en verderf is diene winkel...een waar verderf...

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Prachtig!! Heb de labels ook gezien maar zou ze zo graag ns met Nederlands tekst hebben ipv altijd engels..

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een heerlijke kleurige dekens heb je gemaakt, daar hebben de meisjes jarenlang plezier van, ik denk dat ze naarmate ze zelf ouder worden, ze het vele werk uit jou handen steeds meer gaan waarderen.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat zijn ze prachtig Carolien! Dat is echt iets voor je meisjes om hun leven lang te koesteren.
  Maar wat een werk zal het zijn geweest met al die kleine lapjes.
  Fijn weekend!
  Karin

  BeantwoordenVerwijderen

Ik lees alle reacties met veel plezier. Bedankt dat je een berichtje achter laat!