zondag 9 maart 2014

Een nieuw jurkje in de dierentuin

Vanmorgen gingen we naar de dierentuin in Emmen. Het was, en is, echt prachtig weer! Echt een dag voor het nieuwe zomerjurkje wat ik voor de kinderen maakte. Ik gebruikte een patroon uit het boek Stof voor durf-het-zelvers. Dit is het eerste jurkje dat ik maakte met een blinde rits en voering. Ik ben niet helemaal tevreden maar zeker niet ontevreden.

Sophie had het vandaag aan. Voor haar is het iets aan de lange kant maar voor Noa juist niet. Aan de onderkant naaide ik een lief kantje. Het staat misschien wat tuttig maar ik vind het leuk passen bij het bloemige stofje. Echt een zondags jurkje voor een zondags uitje.

6 opmerkingen:

 1. Lekker zo'n dagje uit, het was ook zo'n heerlijk weer he? Het jurkje is enig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. O, wat een fijne foto's! Genieten!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik hou er van, zulke jurkjes! En inderdaad; een kantje past daar heel goed bij. Zo te zien hebben jullie een heerlijk dagje gehad daar in Emmen!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Zeker een leuk jurkje voor een heerlijk zonnig dagje! Knap hoor!!! En wat een mooie foto's weer! Ook zo leuk hoe ze elkaar vasthouden op die grote steen ;)
  liefs, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Mooi! Jouw dochters zijn op een heerlijke leeftijd: je mag nog jurkjes voor hen maken en een dagje dierentuin vinden ze super, geniet er van!
  Groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 6. prachtig zijn jouw dochters in hun zelfgemaakt jurkjes !
  groetjes,
  Ymme

  BeantwoordenVerwijderen

Ik lees alle reacties met veel plezier. Bedankt dat je een berichtje achter laat!