maandag 1 september 2014

Een doosje voor...?

Een tijd geleden pinde ik een leuk project: een doosje maken van karton, fiberfill en stof. Toen ik vorige week zin kreeg om het te gaan maken, bleek de link niet meer te bestaan. Jammer genoeg heb ik de beschrijving van het maken van zo'n doosje nooit goed bekeken. Dus zelf maar wat proberen en dat lukte best goed. Het kostte wel veel tijd dus of ik ooit weer zoiets ga maken?
Ik gebruikte verschillende stofjes, meest restjes. Daarvoor is het dus een ideaal projectje. Het doosje bestaat uit 6 losse delen die ik met de hand aan elkaar heb gezet.
De naaimachine kwam alleen van pas voor het maken van de hoesjes van de delen. Daar schoof ik dan een stukje karton in van bijvoorbeeld een crueslidoos, waar ik eerst fiberfill omheen plakte. Daarna het hoesje met de hand dichtnaaien.
Wat ik hierin ga bewaren weet ik nog niet. Het is ideaal voor wat sieraden of de haarspeldjes van de kinderen.

4 opmerkingen:

  1. Waw, heel mooi! Maar ziet er inderdaad uit als veel werk :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Dat vind ik dus echt knap van je, Caroline. Dat je zo'n doosje kunt maken zonder werkbeschrijving bedoel ik. Ik vind dat je een schattig doosje gemaakt hebt. En die groene container waar je bij mij over schreef? Daar heb ik dus ook last van. Hij zou wat mij betreft wel elke week geleegd mogen worden :-)

    BeantwoordenVerwijderen

Ik lees alle reacties met veel plezier. Bedankt dat je een berichtje achter laat!